Image Alt

Cursus Natuurlijk Imkeren

u kunt ook zelf natuurlijk imkeren.

Urban beekeeping, ofwel stadsimkeren, is een ware trend in wereldsteden als New York, Seoul, Londen, Parijs, Berlijn en Tokio. Je houd je eigen bijenvolkje op je dak of in je tuin en raakt weer wat meer in balans met de natuur. En je beseft hoe mooi die natuur eigenlijk in elkaar zit. Deze trend verspreidt zich ook in Nederland! Sinds 2012 geeft I Love Beeing cursussen Natuurlijk Imkeren. Al honderden deelnemers leerden natuurlijk imkeren onder onze begeleiding.

De basiscursus bestaat uit 3 theorielessen en 9 praktijklessen. Na het succesvol afronden van de cursus is de cursist in staat om op een natuurlijke wijze te imkeren.

Locatie; Fruittuin van West (theorie) en Mijn Stadstuin (praktijk) beide te Amsterdam.

Laat uw gegevens
achter en wij
nemen contact
met u op


zij gingen u al voor.

"Vanaf de allereerste les was ik gefascineerd door de Bij en diens efficiënte en gestructureerde leefwijze, alsmede werd ik mij bewust van de belangrijke rol die zij vervullen in onze voedselvoorziening."

Karin Swiss Re

"I Love Beeing heeft mij veel geleerd over de intrigerende wereld van bijen. Het geeft mij veel plezier om voor deze mooie beestjes te mogen zorgen"

Kirsten Zeeman

“Het is een fantastische ervaring om een bijenvolk van zo dichtbij te kunnen bewonderen en te zien hoe zij ongestoord verder gaan met hun dagelijkse werk."

Arthur Dutch Open Projects

“Leuk om het enthousiasme van de dames bij Orthodontistenpraktijk Bilthoven te zien als ik de bijen kom verzorgen! Ze willen altijd weten hoe het met de bijen gaat.”

Joost Orthodontistenpraktijk Bilthoven

"Het is altijd een feest om de bijen bij de KPN te bezoeken. Dat begint al bij de hartelijke ontvangst van de bewaking via de intercom. Als ik zie hoe het volk zich afgelopen jaar ontwikkeld heeft zijn ook de bijen dik tevreden met deze mooie plek.”

Jan KPN Hilversum